R & J Boon - Bedrijfsfilosofie

Persoonlijke aandacht en topkwaliteit

in producten en uitvoering

Kiezen voor samenwerking met R&J Boon Projectstoffering betekent kiezen voor kwaliteit. Kwaliteit die tastbaar wordt in de persoonlijke aandacht. U ervaart persoonlijk onze liefde voor het vak. Op basis van uw wensen ten aanzien van vloerbedekking en raambekleding selecteren wij de beste producten.

Een vloer is niet zomaar een vloer

Het gebruiksdoel van de ruimte is in eerste instantie bepalend voor de materiaalkeuze. Toch kan uw voorkeur voor een harde of zachte bekleding wel degelijk meetellen in ons advies. Wij kennen alle productkwaliteiten en adviseren graag over de beste oplossing voor uw concrete vraag.

Een goede vloer vraagt vakwerk

Onze jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende vloerafwerkingen staat borg voor vakwerk. Ieder detail, van egalisering tot lijmverwerking, krijgt volle aandacht. Zo zijn wij in staat om een optimale levensduur te garanderen.Keuze raamdecoratie bepalend voor sfeer

De keuze van gordijnen of andere raamdecoratie heeft direct invloed op de sfeer in de ruimte. Wij weten als geen ander welke mogelijkheden er zijn en hoe we de door u gewenste sfeer in het interieur kunnen realiseren.

Bel of mail gerust voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking!

Telefoon
0180 - 522 288
Mail